• Estetica Dentara. Albirea Danturii. Fatetele Dentare.

 • Dinti mai frumosi, mai albi si mai sanatosi? Un zambet frumos si sanatos nu doar ca ii face pe cei din jur mai fericiti, ci are puterea de a ne face pe noi insine sa fim mai fericiti si mai increzatori in fortele proprii. Indirect, un zambet frumos contribuie la succesul nostru socio-profesional. Programati-va o intalnire cu medicul dentist, specialist in estetica dentara si albire profesionala a dintilor. 

  Estetica dentara cuprinde o serie de proceduri medicale care ajuta la infrumusetarea si albirea danturii. Printre procedurile care ajuta la imbunatatirea aspectului dintilor: albirea profesionala a dintilor, aplicarea de fatete dentare, de exemplu pentru a reduce distantele individuale dintre dinti, ortodontia (indreptarea dintilor), lucrari protetice produse in laborator (fatetele dentare din ceramica, coroanele din ceramica integrala, portelan pe suport de zirconiu), aplicarea de bijuterii dentare. 

 • Albirea dentara este procedura de cosmetica dentara prin care culoarea dintilor este modificata de la nuanta naturala la o nuanta mai deschisa. Multi oameni asociaza albirea profesionala a dintilor cu vedetele de cinema. De fapt, albirea danturii este astazi o procedura extrem de populara in estetica dentara.

  Exista o serie de factori care contribuie la decolorarea sau ingalbenirea dintilor. Un rol major in ceea ce priveste patarea si ingalbenirea dintilor il are mancarea si bauturile pe care le consumam, medicamentele, consumul de tigari, cafea, vin. Inaintea aplicarii tratamentelor de albire dentara, este necesar sa se faca igienizare dentara si un detartraj. 

  Albirea dintilor poate fi facuta rapid in cabinetul doctorului dentist, in mai putin de o ora, cu ajutorul unei lampi speciale de albire, sau acasa, cu un gel care se pune seara pe dinti, timp de o saptamana. Aflati mai multe detalii despre metodele de albire profesionala a dintilor.

  Aflati Mai Multe Despre Albirea Dentara Profesionala

 • Dintii fisurati, fracturati, dintii tociti, patati sau spatiile libere intre dintii individuali (strungareata) va deranjeaza? Fatetele dentare sunt o metoda eficienta si ieftina de a corecta estetic un dinte sau dintii deteriorati, fie ca este vorba carii si fracturi, de strungareata sau ciobituri ale dintelui, deformari sau coloratii persistente ale dintilor, dinti inghesuiti sau dinti uzati, tociti (abraziune dentara).

  Fatetele dentare sunt invelisuri subtiri de portelan are se confectioneaza unicat in laboratorul de tehnica dentara, in forma, culoarea si pozitia dorita pentru a acoperi dintele. Fatetele dentare reprezinta cantitati mici de material care se aplica pe fata vizibila a dintilor, cu predilectie la dintii frontaliAflati mai multe despre fatetele dentare.

  Aflati Mai Multe Despre Fatetele Dentare

 • Incrustatiile dentare pot fi recomandate de catre medicul dentist ca o varianta alternativa moderna, mai rezistenta si mai estetica pentru plombarea dintilor si a maselelor. Desi au un cost mai ridicat comparativ cu cel al unei plombe, durabilitatea ridicata, rezistenta si aspectul identic cu cel al dintelui natural, fac ca incrustatiile dentare sa fie preferate de pacienti si sa inlocuiasca cu succes plombele inestetice. 

  Incrustatiile dentare sunt obturatii (plombe) realizate in laboratorul de tehnica dentara. Ca si obturatiile (plombele), incrustatiile sunt plasate in interiorul dintelui pentru a repara o distrugere severa a acestuia (dinte cariat sau fracturat). Aflati mai multe detalii despre incrustatiile dentare inlay si onlay.

  Aflati Mai Multe Despre Incrustatiile Dentare Inlay Si Onlay