• Ingrijire Dentara. Detartraj Cu Ultrasunete. Periaj.

 • Tratament Igienizare Dentara Profesionala

  Tratamentul de igienizare dentara profesionala include detartraj subgingival cu ultrasunete, curatarea dintilor cu air-flow si periajul dentar. Un periaj dentar, chiar daca este efectuat corect, nu este de ajuns. Medicii dentisti recomanda efectuarea acestui tratament de ingrijire dentara profesionala cel putin o data la 6 luni. Controalele dentare periodice sunt recomandate cel putin o data pe an.

  Curatarea si ingrijirea dintilor este precum schimbarea uleiului la masina. Daca faceti acest lucru periodic, puteti fi scutiti ulterior de situatii grave si dureroase. 

  O buna igiena orala pastreaza dintii curati, sanatosi si stralucitori. Stiati insa ca ingrijirea dentara este esentiala si pentru mentinerea unei stari bune de sanatate generala? Este adevarat, o igiena orala deficitara poate contribui la aparitia unor probleme dentare si medicale, cum ar fi boli ale gingiilor, infectie si boli de inima. 

  Stomatologii recomanda ca dintii sa fie curatati profesional de doua ori pe an. Curatarea dintilor inseamna indepartarea placii dentare ai a tartarului pentru a preveni aparitia cariilor, gingivitei si boli ale gingiilor. 
   
  In cadrul centrului stomatologic RaDent Center Bistrita se efectueaza o varietate de proceduri de ingrijire dentara profesionala, de la detartraj cu ultrasunete, fluorizare, curatarea dintilor cu air-flow si periajul dentar profesional.

  Medicii dentisti specialisti in igiena orala si aparatele medicale de ultima generatie, ne-au ajutat sa imbunatatim mii de zambete. Ne dorim sa facem acelasi lucru pentru dvs. Pentru a programa o intalnire sau o consultatie stomatologica, va rugam sa ne contactati.

  Periajul dintilor este ineficient daca nu este efectuat corect. Periati-va dintii cel putin de doua ori pe zi. Periuta de dinti se tine la 45 grade, periajul se realizeaza intotdeauna de la gingie spre dinte si nu invers. O buna parte din bacterii nu se afla pe dinti, ci pe obraji si limba. Ca metode aditionale periajului, ata dentara si apa de gura sunt necesare si foarte importante pentru a ne mentine dantura sanatoasa. 

  Ingrijirea dentara influenteaza atat mentinerea sanatatii dintilor, cat si a unei stari generale bune de sanatate a organismului. Sunati-ne astazi la 0731.314.801 si programati o sedinta de igienizare dentara profesionala.