• Intrebari Frecvente

 • Oferiti servicii stomatologice pentru copii? Lucrati si cu copii cu autism?

  Oferim servicii stomatologice de calitate pentru intreaga familie. Pentru copii, oferim sedinte de ingrijire dentara, tratamente pedodontice (adresate afectiunilor dentare la copii) si ortodontice (aparate dentare). Incercam sa colaboram cu toti copiii, in speranta ca putem oferi ajutor tuturor.

 • Colaborati cu casa de asigurari?

   Momentan nu colaboram cu casa de asigurari.

 • Lucrati si sambata?

  Momentan nu lucram sambata si duminica. Luam in considerare prelungirea programului de lucru in masura in care vom avea suficiente solicitari in acest sens din partea pacientilor. Pentru programari la clinica stomatologica RaDent Center Bistrita, sunati-ne la 0731.314.801. Va asteptam cu drag, de luni pana vineri, intre orele 09:00 -19:00, la sediul nostru din Str. Axente Sever 2, Bistrita.

 • La ce interval de timp recomandati vizita periodica la cabinetul dentar si tratamentul de igienizare dentara profesionala?

  Frecventa vizitelor pentru examinare dentara generala la cabinetul stomatologic si a sedintelor de tratament ingrijire si igienizare dentara profesionala depinde de istoricul dentar al fiecarui pacient. Daca aveti o igiena dentara optima acasa, nu aveti carii dentare, tartru si sensibilitate dentara, recomandam realizarea tratamentului stomatologic o data la 6 luni sau chiar la 1 an. In schimb, daca aveti un istoric de carii dentare severe, boli ale gingiilor sau daca tehnicile de ingrijire dentara acasa sunt slabe, vizita periodica la medicul dentist pentru detartraj si curatare profesionala a dintilor sa va efectua o data la 3 luni.

 • Cat de des sa ma spal pe dinti si sa folosesc ata dentara?

  Medicii stomatologi RaDent Center recomanda sa va spalati pe dinti de cel putin doua ori pe zi (o data dimineata si o data chiar inainte de a merge la culcare). Recomandam folosirea atei dentare cel putin o data pe zi (inainte de a merge la culcare). Aditional, folositi apa de gura pentru curatarea cavitatii bucale.

 • Cum stiu daca am gingivita sau parodontita (inflamatie gingivala)?

  Primele semne ale afectiunii parodontale sunt: sangerarea gingiilor la periaj, sensibilitatea dentara, inrosirea si umflarea gingiilor, precum si mici leziuni la nivelul gingiilor.