• Zambiti, faceti un act de bunatate de ziua internationala a zambetului si in fiecare zi

  October 2, 2015 | News | RaDentCenter
 • smile icon dayHappy World Smile Day! Zambiti, faceti pe cineva sa zambeasca, faceti un act de bunatate astazi si “La multi ani de ziua internationala a zambetului!”

  In fiecare an, in prima vineri din octombrie, sarbatorim ziua internationala a zambetului.  Prima zi internationala a zambetului a fost sarbatorita in 1999. Aceasta zi a fost infiintata de creatorul celebrelor logo-uri galbene, in forma unor fete rotunde cu zambete. In cazul in care v-ati intrebat vreodata, binecunoscutul “Smiley Face” sau “Smiley” logo a fost creat in Massachusetts, de catre Harvey Bal, in anul 1963.

  Ziua internationala a zambetelor are ca obiectiv incurajarea zambetului, incurajarea actelor de bunatate si prietentie intre oameni. Este o recunoastere a faptului ca un zambet are puterea de a raspandi fericire. Zambetul este contagios. Se stie, de cele mai multe ori, atunci cand noi zambim, cei din jur zambesc.

  In 2001, cand Harvey a murit, a fost creata fundatia “Harvey Ball World Smile Foundation” care ii onoreaza memoria. “Smile Foundation” este sponsor oficial al zilei mondiale a zambetului si suport pentru organizatiile de caritate. Sloganul fundatiei Smile este “improving this world, one smile at a time” (“zambet cu zambet, creem o lume mai buna”).

  Cateva mesaje pe care vi le daruim astazi, de ziua internationala a zambetului:

  • smile dayCand vezi pe cineva fara zambet, ofera-i unul de-al tau.
  • Este un lucru minunat sa vezi o persoana zambind, insa este si mai frumos cand stii ca acel zambet ti se datoreaza, stii ca tu l-ai creat.
  • Cel mai bun tratament pentru sanatate este zambetul. Asa ca, zambeste in continuare.
  • Zambeste si vei arata mai bine. Roaga-te si te vei mentine puternic. Iubeste, asta te va face sa te bucuri de viata.
  • Zambesc nu doar pentru ca arat mai bine cand zambesc, ci pentru ca atunci cand tu ma vezi zambind, zambesti si tu.
  • Fiecare zambet are puterea de a atinge inima cuiva. Nimeni nu se naste fericit, insa fiecare dintre noi are puterea de a crea fericirea.

  Prin urmare, sarbatorim astazi, in 2 octombrie 2015, a 16-a editie a zilei internationale a zambetului. Oameni din intreaga lume zambesc astazi pentru ca lumea in care traim sa fie un loc mai bun. Noi ne dorim sa sarbatorim ziua internationala a zambetului in fiecare zi, sa zambim si sa contribuim zilnic cu un zambet, sa aducem un strop de bunatate si fericire in viata celor de langa noi.

  Stiti si alte mesaje despre zambet? Scrieti-ne un comentariu, ne-ar placea sa citim mesajele voastre de ziua internationala a zambetului.

  Centrul stomatologic RaDent Center Bistrita va intampina cu servicii complete stomatologie si radiologie dentara pentru intreaga familie, tratamente dentare rapide, la un raport bun calitate-pret, medici dentist profesionisti, cu experienta, empatici si prietenosi, aparatura medicala performanta.